De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tapeh Goreng
Gefrituurde, gegiste cassave
Ingrediënten:
- 250 gr. tapeh singkong
- 2 eieren
- 50 ml. water
- halve theelepel zout
- bloem
Bereiding:
Snijd de tapeh singkong in stukken van 5 cm. Kluts de eieren samen met het water en het zout. Doop de stukken tapeh in het eibeslag. Rol de stukken daarna door de bloem en herhaal dit meerdere keren tot je een dik laagje om de cassave krijgt. Frituur de cassave goudbruin krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.
download