De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- 1 serehstengel
- 1 eetlepel ketjap
- 1 rode lombok
- 2 eetlepels olie
- 3 rode uien
- zout naar smaak
- 3 schijfjes laos
- olie
- scheutje water
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, bak deze in wat olie goudgeel en leg het apart. Kneus de serehstengel. Snijd de lombok in ringetjes en verwijder eventueel de zaadjes. Snijd de laos en de uien fijn en bak deze samen met de lombok in 2 eetlepels olie op hoog vuur. Voeg dan wat water toe samen met de sereh en de ketjap. Voeg de gebakken tahu er bij en laat het geheel zachtjes sudderen voor ca. 5 min.
download