De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Ingrediënten:
- half blok tahu
- 200 gr. tauge
- 6 eieren
- kop ketjap manis
- 2 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- eetlepel pinda's
- eetlepel gula djawa
- selderie
- gebakken uitjes
- olie
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en bak ze goudgeel in hete olie, laat ze uitlekken. Was de tauge in kokend water. Maak van de lomboks, knoflook, gula djawa en de pinda's een pasta en meng het met de ketjap en wat water tot een sausje. Kluts de eieren met 2 eetlepels water, tahu, peper en zout. Verhit olie en bak het eimengsel in kleine porties krokant. Leg op een schaal de krokant gebakken omelet, verdeel de tauge erover en giet er wat saus over. Daarna bestrooien met de gebakken uitjes en wat fijngehakte selderie.
download