De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Ingrediënten:
- half blok tahu
- olie
- 6 eieren
- zout
- peper
Saus:
- 5 tenen knoflook
- 2 theelepels sambal oelek
- 5 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels azijn
Bereiding:
Snijd de tahu in dobbelstenen van ca. 1 cm. Bak de tahu goudgeel in olie, laat ze uitlekken en doe ze in een kom. Klop de eieren met een beetje zout en peper. Bak van de eieren een omelet en strooi daar de blokjes tahu op. Beetje laten bakken tot de bovenkant bijna droog is, dan de omelet met de tahu keren en even aan de andere kant droog laten bakken. Pers de knoflook. Maak de saus met de knoflook, sambal oelek, ketjap manis en azijn en giet deze over de omelet.
download