De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Ingrediënten:
- halve blok tahu
- 3 tenen knoflook
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 theelepel sambal oelek
- 8 eetlepels olie
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels azijn
- zout
Bereiding:
Pel de knoflook en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de tahu in dobbelstenen van ca. 2 cm. en bak ze goudgeel in de olie. Pel de eieren. Wrijf de knoflook met de sambal en een beetje zout met elkaar tot een pasta, meng er de azijn en de ketjap doorheen tot een sausje. Leg de blokjes tahu op een schotel, versier ze met plakjes ei en giet er het ketjapsausje overheen.
download