De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Tauge
Gebakken tahu met tauge
Ingrediënten:
- 1 tahu
- 100 gr. tauge
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 2 lomboks
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel djahe
- trassi
- zout
- 2 eetlepels ketjap
- 2 petehbonen
- beetje water
Bereiding:
Snijd de tahu in dikke plakken en deze weer in blokjes. Bak de tahu in olie tot goudgeel. Tauge kort blancheren, uien, peteh en lomboks fijnsnijden en de knoflook persen. Fruit de ui en knoflook in een beetje olie. Voeg, laos, sereh, djahe, trassi en zout toe met wat water. Nu de gebakken tahu, ketjap en peteh erbij doen en alles even laten pruttelen. Als laatste de schoongemaakte tauge erbij doen en het geheel ca. 5 min. koken.
download