De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- half blok tahu
- beetje olie
- 3 teentjes knoflook
- 2 eieren
- 1 theelepel sambal oelek
- zout
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak hierin de tahu goudgeel en laat het uitlekken op keukenpapier. Snipper de knoflook fijn. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in plakjes of partjes. Maak de knoflook samen met sambal en zout fijn in de vijzel en meng er de azijn en ketjap doorheen tot je een sausje hebt. Leg de blokjes tahu in een schaal, versier ze met plakjes ei en giet het sausje hier overheen.
download