De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Pedis
Gebakken tahu in ketjap
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- 1 eetlepel laos
- 6 eetlepels olie
- 1 theelepel gula djawa
- 2 uien
- 1 daun salam
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels sambal oelek
- zout
Bereiding:
Pel de uien en knoflook en snipper ze fijn. Snijd de tahu in blokjes, bestrooi ze met een beetje zout en bak ze goudgeel in de olie. Laat ze uitlekken. Wrijf de uien, knoflook, sambal, laos, gula djawa met elkaar tot een pasta. Fruit het geheel in de overgebleven olie, maak het af met de ketjap en de salam en roer er de stukjes tahu doorheen.
download