De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kari Tahu Dua
Pittige, gesmoorde tofu in kokos-kerriesaus
Ingrediënten:
- 2 blokken tahu
- 4 theelepels kerriepoeder
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 4 groene lomboks
- 1 dl. santen
- 2 dl. water
- 2 eetlepels olie
- 2 kruidnagels
- 2 mespunten peper
- 1 mespunt zout
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de ui, knoflook en lomboks in fijne reepjes. Fruit de ui en knoflook in de olie en voeg de kerrie hieraan toe. Laat dit even doorbakken. Giet het water, kruidnagels, lomboks met de santen hierbij. Breng het verder op smaak met peper en zout. Laat de tahu verder in dit vocht gaar worden.
download