De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Ingrediënten:
- 8 kipkarbonades
- 4 tenen knoflook
- 1 eetlepel asem
- 2 eetlepels zout
- 4 eetlepels olie
Bereiding:
Pel de knoflook en pers ze uit. Roer de asem, zout en 1 dl. water door de knoflookpulp. Haal het vel van de kipkarbonades en leg de karbonades in de marinade. Laat ze er minstens 1,5 uur in liggen. Haal de kip uit de marinade. Verhit de olie in een wok. Bak de stukken kip rondom bruin en laat ze in ca. 25 min. zachtjes gaar bakken. Lekker met witte rijst.
download