De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Gurih
Gestoofde pittige kip
Ingrediënten:
- 1 kip
- 2 rode uien
- 2 uien
- 2 rode lomboks
- 50 gr. santen, blok
- 2 dl. water
- zout
Bumbu:
- 2 schijven laos
- halve theelepel ketumbar
- halve theelepel kencur
- halve theelepel djinten
- halve theelepel trassi
- 4 rawits
Bereiding:
Wrijf de kip in met zout en hak het in twee stukken. Hak de uien en de lomboks fijn. Snipper de rawits en wrijf ze met de overige bumbuingredienten fijn. Vermeng de santen met het water. Kook de kip met de bumbu en de overige ingredienten in de santen tot het gaar is. Dit gerecht moet worden gekookt tot al het vocht is ingedampt.
download