De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sosis Indonesia
Gehaktschotel op Indonesische wijze
Ingrediënten:
- 500 gr. gehakt
- 25 gr. margarine
Bumbu:
- 1 theelepel kruidnagel
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels maggi
- 2 tenen knoflook
- beetje zout
- beetje peper
Bereiding:
Pers de knoflook uit. Kneed de bumbu goed door het gehakt. Leg het mengsel in een ingevette ovenschaal met de margarine in stukjes erop. Verwarm de oven voor op 275 graden voor ongeveer 10 tot 15 min., hierna de oven instellen op 225 graden. Bak het gehakt verder en laat het in ca. 40 tot 50 min. gaar worden.
download