De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sorbet Djahe
Vanille-ijs met gember en een toefje slagroom
Ingrediënten:
- vanille-ijs
- bolletjes stemgember
- gembersiroop
- slagroom
- ijswafels
Bereiding:
Snijd een paar gemberbolletjes in kleine stukjes. Vul een sorbetglas met een paar stukjes gember en 2 bolletjes vanille-ijs en giet er een beetje gembersiroop overheen. Versier de sorbet met een toefje slagroom, een bolletje gember en een ijswafel.
download