De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Kepiting
Soep van krab
Ingrediënten:
- 2 ltr. visfond
- 2 krabben
- 100 gr. djahe
- 1 winterwortel
- 2 lente-uitjes
- 50 gr. selderie
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Bereiding:
Was de krabben en verdeel ze in stukken. Schil de djahe en snijd het in hele dunne plakjes. Halveer de winterwortel en snijd het in plakjes. Was de lente-uitjes en selderie en snijd ze fijn. Breng in een ruime pan de bouillon aan de kook en voeg alle ingredienten toe. Laat dit enige tijd trekken op een laag vuurtje. Proef de soep en voeg zout of peper naar smaak toe.
download