De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Ingrediënten:
- 1 pot bruine bonen
- 1 ltr. water
- 300 gr. runderpoulet
- 2 grote soeplepels runderbouillon
- 1 grote prei
- 3 takjes selderie
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels azijn
Bumbu:
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel witte peper
- 1 rode rawit
Bereiding:
Zet de poulet op met het water en de runderbouillon en laat dit heel zachtjes trekken (liefs sudderpit op z'n laagst met een kookplaatje) voor ca. 1,5 uur. Was de prei en selderie, snijd deze fijn en voeg het toe aan de bouillon. Na 10 min. de pot bruine bonen toevoegen. Snij de rawit in ringetjes. Bumbu erbij, goed roeren en al roerend hierna de ketjap manis. Na 15 min. sudderen klaar om te serveren.
download