De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Goreng Sedip
Krokant gebakken kippenpoten
Ingrediënten:
- per persoon 1 kippenpoot
- 3 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels ketjap
- halve theelepel sambal badjak
- halve theelepel ketumbar
- halve theelepel laos
- halve theelepel kunyit
- 2 tenen knoflook
- olie
Bereiding:
Snipper de knoflook fijn. Meng de pootjes met alle ingrediënten goed door elkaar en laat het minstens 2 uur intrekken. Verhit olie in de wok en bak ze dan in hete olie gaar en knapperig bruin. Serveren bij witte rijst, nasi of bami of als snack serveren.
download