De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje
Ingrediënten:
- 400 gr. runderlappen
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel ketumbar
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels geraspte kokos
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- kopje heet water
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Snijd de uien en knoflook fijn en maal de ketumbar. Doe het vlees in een kom, voeg hierbij de laos, peper, zout, djinten en ketumbar. Meng dit geheel goed door. Bak de uien en de knoflook in een beetje olie tot het bruin begint te worden, voeg dan het vleesmengsel er bij. Bak het vlees in de bumbu tot het gaar is. Voeg de azijn en de kokos met het water toe. Laat het geheel nog even smoren.
download