De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Smoor Ceplok
Spiegeleieren met een zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 4 eieren
- 1 ui
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 mespunt nootmuskaat
- 1 theelepel sambal manis
- 1 teentje knoflook
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook fijn. Fruit de ui, knoflook en sambal in 1 eetlepel olie. Voeg de ketjap toe en de nootmuskaat. Giet er een half kopje water bij en laat het sausje even doorkoken. Bak 4 mooie spiegeleieren. Giet de saus over de eieren en laat de saus even intrekken alvorens te serveren.
download