De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. sperziebonen
- 2 uien
- olie om te bakken
- 2 kopjes dikke santen
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- stukje trassi
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Bereiding:
Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden. Snijd de uien en lomboks in ringen en snipper de knoflook. Bak dit samen met de trassi in wat olie bruin. Doe er de daun salam, laos en de lomboks bij en fruit dit alles goed. Doe de santen, zout en de suiker er bij en laat even koken. Stoof de boontjes in deze saus gaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
download