De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Serutu Wajan
Gefrituurde loempiavelletjes gevuld met gehakt
Ingrediënten:
- 500 gr. gehakt
- 10 loempiavellen
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eieren
- 1 eetlepel tarwebloem
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook heel fijn. Meng in een kom het gehakt samen met ui, knoflook, 1 ei, bloem, peper en zout naar smaak. Snijd de loempiavellen in vieren en leg op elk vierkantje een beetje gehakt. Klop het ei los, rol de velletjes op als een enveloppe en plak ze dicht met ei. Verhit olie in de wok en frituur de rolletjes tot goudbruin krokant.
download