De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Serundeng
Geroosterde kokos en kruiden met suiker
Ingrediënten:
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel laos
- halve theelepel sereh
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 2 eetlepels olie
- 200 gr. geraspte kokos
- 1 daun salam
- 2 eetlepels suiker
Bereiding:
Snipper de uien en knoflook fijn. Meng de uien en knoflook met de laos, sereh, ketumbar en djinten en maak dit alles fijn in de vijzel. Verhit de olie in een wok en fruit het uienmengsel goudbruin. Voeg de kokos en de salam toe en bak dit onder voortdurend omscheppen op niet te hoog vuur goudbruin. Schud de geroosterde kokos direct uit de pan en meng de suiker erdoor.
download