De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven
Ingrediënten:
- 1 gefileerde makreel
- 4 kemirienoten
- 1 ui
- 5 lomboks
- olie
- sap van 1 citroen
- peper naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Pof de kemirienoten in een droge koekenpan. Snipper de ui en lomboks. Maal de kemirienoten, ui, lomboks, peper en zout fijn tot een pasta. Wrijf de makreel in met het citroensap en verdeel de pasta over de vis. Wikkel de vis in bananenblad of aluminiumfolie en laat het een nacht marineren. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk een vuurvaste schaal met een beetje olie en leg de verpakte vis erin. Doe de vis in de oven en laat hem garen voor ca. 15 min.
download