De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi
Ingrediënten:
- 200 gr. kipfilet
- 200 gr. garnalen
- 1 paksoi
- 1 rode lombok
- 4 eetlepels taoco
- half kopje water
- 1 ui
- 5 grote champignons
Bereiding:
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Bak deze in een wok met 4 eetlepels olie tot het vlees wit is. Snijd de ui zeer fijn en voeg deze bij het vlees. Schep alles goed door. Snijd de lombok en de champignons in zeer dunne reepjes en voeg deze samen bij het vlees. Roerbak alles tot de champignons donker worden. Voeg de taoco en het water toe. Laat dit voor ca. 8 min zachtjes koken op laag vuur. Snijd de paksoi in reepjes. Voeg de garnalen en de paksoi toe en laat dit nog even 5 min. zachtjes sudderen.
download