De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon
Ingrediënten:
- 1 kg. spruitjes
- 400 gr. speklappen zonder zwoerd
- 2 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- 2 schijfjes laos
- 3 eetlepels olie
- 3 tomaten
- 2 bouillonblokjes
Bereiding:
Spruitjes schoonmaken, wassen, in vieren snijden en uit laten lekken in een vergiet. Spek in kleine smalle reepjes snijden. Snipper de uien en knoflook. Kneus de laos licht. Snijd de tomaten in stukjes. Fruit de uien, knoflook, trassi en laos lichtbruin in de olie. Voeg het spek en tomaten toe. Als het spek gaar is, spruitjes, bouillonblokjes en een beetje water toevoegen. Laat de spruitjes niet te gaar worden.
download