De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Ingrediënten:
- 500 gr. verse spinazie
- 2 jonge maiskolven
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels laos
- 2 theelepels djahe
- halve theelepel marmite
- 2 eetlepels ketjap
- olie
Bereiding:
Was de spinazie, laat het uitlekken en snijd het in grove stukken. Snijd de maiskolven in schijfjes van ca. 1 cm., of gebruik een blikje mais. Snipper de ui en knoflook en maak dit samen met de laos en djahe fijn in de vijzel. Fruit deze pasta in een beetje olie tot het geurt. Voeg er, als de uien geel zijn, met een handvol tegelijk de spinazie aan toe en fruit deze even mee. Doe er de marmite en de maïs met het vocht bij. Maak de sayur af met de ketjap.
download