De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Tauge
Tauge en selderij in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. tauge
- 1 theelepel trassi
- 250 gr. selderij
- 2 dl. santen
- 250 gr. prei
- halve eetlepel asempasta
- 3 teentjes knoflook
- suiker
- 1 ui
- zout
- 1 schijfje laos
- olie
- 1 eetlepel sambal oelek
Bereiding:
Pel de ui en knoflook en snipper ze fijn. Meng asem met 1 dl. water en roer dit door. Was de tauge. Schil de laos en snijd het fijn. Fruit de ui, knoflook, sambal, trassi, zout, laos en suiker met de asem. Snijd de prei en de selderij fijn en voeg ze met de tauge aan de specerijen toe. Voeg wat water toe en roer de santen door het gerecht.
download