De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Labu Siam dan Udang
Chayote en garnalen in pittige kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 200 gr. garnalen
- 1 labu siam
- 1 glas santen
- 4 rode uien
- 2 witte uien
- 4 lomboks
- 2 daun salam
- 1 serehstengel
- 3 cm. djahe
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Schil de labu siam, snijd het klein en blancheer het. Schil de uien en snipper ze fijn. Wrijf de uien fijn samen met de lomboks tot je een pasta hebt. Fruit de pasta met de daun salam, sereh en djahe in een beetje olie. Voeg de garnalen en de labu siam toe. Roer het geheel goed door elkaar, voeg zout, peper en water toe en breng dit aan de kook. Voeg, zodra de labu siam gaar is, de santen toe en roer nogmaals goed door.
download