De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden sausje
Ingrediënten:
- halve Chinese kool
- 2 eetlepels olie
- paar druppels sesamolie
- 4 lente-uitjes
- 50 gr. garnalen
- 75 ml. groentebouillon
- zout
- 1 theelepel geraspte djahe
- peper
- 75 ml. melk
- 1 eetlepel maizena
- paar takjes peterselie
Bereiding:
Snipper de peterselie fijn. Kool in reepjes van een halve cm. snijden. Olie in de wok verhitten, lente-uitjes in ringen snijden, fruiten in de olie en garnalen bijvoegen. Dan de kool toevoegen, bouillon bijschenken en het geheel kruiden met zout en de djahe. Let op dat het geheel beetgaar wordt, moet knapperig blijven. Melk en maizena mengen met elkaar en door de groente roeren met zout en peper. Op smaak afmaken en met het groen bestrooien.
download