De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Ingrediënten:
- 1 spitskool
- 1 blikje makreel
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel laos
- 2 bouillonblokjes
- olie
Bereiding:
Snijd de spitskool in reepjes. Snijd de ui grof. Snipper de knoflook en lomboks. Fruit de ui, lomboks en de knoflook in de olie. Voeg dan de laos toe en verkruimel de bouillonblokjes erboven. Dan de kool en uitgelekte makreel toevoegen. Dit goed omroeren zonder de vis stuk te maken. Voeg wat water toe en laat het geheel op een laag vuurtje sudderen tot de spitskool beetgaar is.
download