De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. kip
- 500 gr. sperziebonen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- halve theelepel kunyit
- halve theelepel sereh
- 2 daun salam
- 100 gr. santen, blok
- 1 bouillonblok
Bereiding:
Was de boontjes en snijd ze schuin af. Smelt de santen in 2 dl. heet water. Kook het vlees met het bouillonblok in 5 dl. water. Haal dan het vlees eruit en doe alle ingrediënten in de santen, behalve de boontjes en laat het ca. 3 min. sudderen. Voeg dan de boontjes toe en laat op een laag vuur tot beetgaar verder sudderen.
download