De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Ingrediënten:
- 500 gr. sperziebonen
- 150 gr. kipfilet
- 3 tenen knoflook
- 1 grote ui
- 1 bouillonblokje
- 2 schijfjes djahe
- 2 schijfjes laos
- 1 rode lombok
- 2 daun salam
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd de sperziebonen schuin af. Snijd de kipfilet in kleine reepjes en de lombok in stukjes. De knoflook en ui fijnsnijden. Dit fruiten in olie tot ze glazig zijn. Doe hierna de kipfilet erin en bak ze even aan. Doe de laos, djahe, bouillonblokje en daun salam erbij. Na ca. 5 min. kunnen de sperzieboontjes en lombok erbij en zet het vuur hoog voor ca. 5 min. Schep het geheel goed om, de sperziebonen moeten beetgaar zijn.
download