De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Saus Mangga Djeruk
Zoet/zure saus op basis van mango
Ingrediënten:
- 1 mango
- korianderblaadjes
- 1 lente-ui
- 1 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel rijstazijn
- stukje djahe
- sambal oelek
- zout
- peper
- 1 eetlepel olie
Bereiding:
Hak de korianderblaadjes fijn. Snijd de mango in blokjes. Snipper het lente-uitje fijn. Schil de djahe en rasp het. Bak de mangoblokjes, sambal en djahe zachtjes in de olie. Laat het afkoelen en maal dit samen met de andere ingrediënten tot een sausje. Proef en voeg naar smaak ingrediënten toe. Lekker bij gegrilde gerechten.
download