De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Ingrediënten:
- 5 eetlepels olie
- 500 gr. kipfilet
- 1 pot satehsaus
- 1 komkommer
- 2 bosuitjes
- 2 eetlepels limoensap
- 2 eetlepels ketjap
Bereiding:
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit in de wok 3 eetlepels olie en roerbak de kip in ca. 7 min. gaar. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 min. verhitten en af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes in ringen snijden en wassen. Voor de dressing de rest van de olie, limoensap en ketjap mengen. Komkommer en bosuitjes toevoegen bij de dressing. Satehschotel serveren met de salade en bijv. stokbrood.
download