De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Trassi Dua
Heerlijke sambal met garnalenpasta
Ingrediënten:
- 15 lomboks
- 2 eetlepels trassi
- 2 tomaten
- 2 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- olie
- suiker
- zout
- limoensap
Bereiding:
Snipper de lomboks, sjalotten en tomaten fijn. Pers de knoflook uit. Fruit in een beetje olie de lomboks, sjalotten, knoflook, tomaten en trassi. Laat dit afkoelen en maal dit in de vijzel met de suiker en het zout fijn. Roer het limoensap er door en laat de sambal helemaal afkoelen. Bewaar de sambal in een schone pot in de koelkast.
download