De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 3 groene lomboks
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel ketjap
- 2 eetlepels taoco
- 2 petehbonen
- peper
- 15 gr. santen, blok
- citroensap
- 1 theelepel suiker
- olie
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de petehbonen klein. Ui en knoflook fijn maken in de vijzel en fruiten in hete olie. Daarna het vlees toevoegen en omscheppen tot het vlees bruin is. Dan de overige ingredienten en eventueel water toevoegen en laten sudderen tot het vlees zacht en gaar is. In plaats van rundvlees kun je ook kipfilet gebruiken.
download