De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Taoco
Gebakken, droge garnaaltjes met zwarte bonenpasta
Ingrediënten:
- 100 gr. taoco
- 50 gr. ebi
- 4 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 3 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel asem
- 2 daun salam
- 2 cm. laos
- 1 eetlepel olie
- 2 theelepels gula djawa
- water
Bereiding:
Snijd de sjalotten, lomboks en de knoflook fijn en kneus de ebi. Verhit de olie in een wok en fruit hier knoflook, sjalotten, lomboks, trassi, asem, daun salam en laos in. Voeg dan de garnalen toe en meng alles goed door elkaar. Voeg dan wat water toe en vervolgens de taoco en de gula djawa. Bak dit onder voortdurend roeren voor 4 min. Eventueel een klein beetje water toevoegen.
download