De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak
Ingrediënten:
- 500 gr. kippenbouten
Bumbu:
- 2 tenen knoflook
- halve ui
- 5 schijfjes laos
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 rode lombok
- 2 eetlepels ketjap manis
- citroensap
- zout
Bereiding:
De kip in stukken snijden. Snijd de ui en lombok fijn. Bedek de gesneden kip met water en sudder tot bijna gaar. Bak de bumbu tot geurig. Doe de gebakken bumbu bij de kip. Voeg de ketjap, het zout en de citroensap toe. Alles laten sudderen tot de kip helemaal gaar is en bijna droog.
download