De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Manis
Zoete sambal op basis van lombok
Ingrediënten:
- 1 stukje asem
- 1 eetlepel ketjap manis
- 10 rode lomboks
- zout
- half schijfje gula djawa
Bereiding:
Was de lomboks. Verwijder eventueel de pitten van de asem. Wrijf de lomboks met de gula djawa, zout, ketjap en asem tot een pasta in de vijzel. In een schone pot in de koelkast bewaren.
download