De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Lobak
Sambal op basis van rettich
Ingrediënten:
- 2 rettich
- 1 eetlepel ketjap
- 1 rode lombok
- suiker
- 1 theelepel trassi
- zout
- 2 eetlepels azijn
Bereiding:
Snijd de rettich in dunne schijven of rasp ze fijn. Was de lombok en hak hem fijn. Wrijf de lombok, zout naar smaak en de trassi fijn in de vijzel. Roer er vervolgens de azijn, suiker en de ketjap door. Giet dit over de rettich. Meng alles goed door elkaar.
download