De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Kentang
Sambal op basis van aardappels
Ingrediënten:
- 8 aardappels
- 4 lente-uitjes
- 2 rawits
- halve theelepel zout
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels santen
- 1 eetlepel korianderblaadjes
Bereiding:
Snijd de korianderblaadjes, rawits en lente-uitjes fijn. Kook de aardappelen in de schil, schil ze daarna en prak ze fijn. Vijzel alle ingredienten behalve de koriander. Doe de mix in een schaaltje. Strooi de koriander boven op de mix en laat het geheel voor 1 nachtje afkoelen in de koelkast. De sambal kun je voor 3 à 4 dagen bewaren, bewaar het koel en in een afgesloten pot.
download