De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Kelapa
Geroosterde kokos met kruiden
Ingrediënten:
- 250 gr. geraspte kokos
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel geroosterde trassi
- 5 schijfjes laos
- schil van 1 limoen
- zout naar smaak
Bereiding:
Week de kokos een half uur in een beetje warm water. Schil de laos en rasp het fijn. De kruiden fijnstampen en in een beetje olie een paar min. fruiten. De kokos bakken in een anti-aanbakpan tot goudbruin. De gebakken kruiden met de kokos en de limoenrasp mengen. Voeg zout toe naar smaak.
download