De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Kacang Dua
Pittige pindasaus voor bij de sateh
Ingrediënten:
- 50 gr. gebakken pinda's
- 3 rawits
- 1 rode lombok
- gula djawa naar smaak
- 75 ml. gekookt water
- 3 eetlepels ketjap manis
- 3 sjalotjes
Bereiding:
Snipper de sjalotjes, rawits en lombok. Maak de rawits en lombok fijn in de vijzel. Voeg de pinda's toe en maak deze ook fijn. Voeg naar smaak de gula djawa toe. Giet hier heet water en de ketjap bij en roer het geheel door. Serveer de sambal bij sateh en bestrooi met de rauwe sjalotjes.
download