De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Ingrediënten:
- gebakken makreel
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel djahe
- sambal
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 2 eetlepels ketjap
- trassi
- aromat
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Uien en knoflook snipperen en fijn wrijven in een vijzel. Fruiten in de olie en de sambal en trassi toevoegen. Als het mooi glazig is de djahe, ketchup, aromat, zout en de ketjap toevoegen. Het geheel goed mengen, de gebakken vis erin en voorzichtig omscheppen in de kruiden.
download