De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Ingrediënten:
- 500 gr. garnalen
- 10 petehbonen
- 3 lomboks
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel asem
- 2 daun salam
- 20 gr. santen
- zout
- olie
- 2 dl. water
Bereiding:
Halveer de petehbonen. Ui, knoflook en lomboks schoon en fijn maken. Fruit deze in de olie met de overige kruiden. Voeg dan het water toe en doe de garnalen erbij. Zachtjes laten koken en als de garnalen gaar zijn de santen toevoegen. Als de santen gesmolten is, is het gerecht klaar.
download