De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Ubi-jalar
Gebakken zoete aardappelschijfjes
Ingrediënten:
- 200 gr. zoete aardappel
- 2 eetlepels olie
- 1 rode lombok
- 2 eetlepels gefruite uitjes
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel citroensap
- zout naar smaak
Bereiding:
Zoete aardappel schillen en in 4 mm. dikke plakjes snijden. Als de aardappel erg dik is dan eerst in de lengte doorsnijden. Snipper de knoflook fijn. Olie heet maken in de wok en de aardappelplakjes bakken tot ze gaar en mooi bruin zijn. De aardappel op keukenpapier laten uitlekken. De rest van de olie weggooien. In de wok de aardappel met de rest van de ingredienten mengen en wat zout naar smaak toevoegen.
download