De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Tauge
Gestoofde tauge in kokosmelk
Ingrediënten:
- 250 gr. tauge
- 1 schijfje laos
- 2 grote uien
- 3 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 daun salam
- 1 rode lombok
- halve theelepel zout
- 1 theelepel trassi
- 1 dl. santen
Bereiding:
Was de tauge en laat het uitlekken. Pel de uien en knoflook en snipper ze. Snijd de lombok in ringen. Maak de ui, knoflook, lombok en trassi fijn in een vijzel. Plet de laos lichtjes. Verhit olie in de wok en fruit de uienmassa goudbruin. Voeg de tauge toe en roerbak het ca. 2 min. Voeg de daun salam, zout en santen toe. Laat dit stoven tot de olie uit de santen komt.
download