De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 400 gr. tahu
- 2 lente-uitjes
- 1 dl. olie
- halve theelepel zout
- 1 grote ui
- 4 tenen knoflook
- 15 gr. santen, blok
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en frituur ze in de olie goudgeel. Haal het uit de pan en laat ze uitlekken. Snipper de ui en knoflook heel fijn. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Giet de olie op 1 eetlepel na uit de pan. Fruit het knoflook lichtbruin. Laat de ui meefruiten, voeg de lente-uitjes, tahu en zout naar smaak toe. Rasp de santen en laat het hierin oplossen. Laat het gerecht nog even stoven tot de olie uit de santen komt.
download