De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Remis
Roergebakken mosselen
Ingrediënten:
- 2 kg. mosselen
- 3 grote uien
- 1 stuk prei
- klein bosje selderie
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel laos
- sambal
- 1 grote tomaat
- zout
- peper
- nootmuskaat
Bereiding:
Snijd twee uien fijn en de andere ui in ringen. Snijd de prei in ringen was het goed in een vergiet. Snipper de knoflook en snijd de tomaat in stukjes. Kook de mosselen, na ze gewassen te hebben, in wat water met de uiringen, wat prei en alle selderie. Haal de mosselen indien gaar uit de schelp en laat ze uitlekken. Fruit in wat olie de knoflook, uien en de stukjes tomaat en doe er wat sambal bij naar smaak. Voeg dan de mosselen toe en maak het af naar smaak. Serveer het bij witte rijst.
download