De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Ingrediënten:
- 200 gr. gehakt
- blikje maïs
- halve spitskool
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepel djinten
- 4 rode lomboks
- zout
- peper
- stukje trassi
- ve-tsin
Bereiding:
Snijd de spitskool in dunne reepjes. Snipper de uien en lomboks. Pers de knoflook uit. Fruit in wat olie de knoflook, trassi en de uien totdat de uien bruin kleuren. Doe er dan het gehakt bij totdat deze bruin en rul is. Voeg dan de lomboks er bij en kruid het geheel af. Daarna de kool en de maïs toevoegen en goed door elkaar mengen. Laat dit geheel zo'n 15 min. op een klein vuurtje sudderen. Serveer bij witte rijst.
download