De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Kering Kentang Dua
Droog gebakken minifrietjes
Ingrediënten:
- 1 zakje frietjes, naturel (chips)
- 4 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 rode lomboks
- half kopje olie
- 1 eetlepel asem
- half bouillonblokje
- 1 theelepel laos
- 2 daun salam
- beetje suiker
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook en snijd de lomboks in ringen. De ui, peper en knoflook fruiten in olie. Schep dit uit de pan en doe de overtollige olie weg. Een beetje water met de asem, bouillonblok, laos, daun salam en suiker in de pan toevoegen. Laat dit sudderen tot het water op is. Dan het uimengsel terug in de pan en doorfruiten tot het een droge massa is. Als laatste de frietjes erbij en dan direct opdienen.
download